Joj ljudi pretpostavljam da ćete mi sad sve po spisku
Opet je bilo problema sa forumom, tako da je izgubljeno onih par postova nakon nedavnog kvara. Stvar je u tome da sam ja kriv za sve, izgleda da sam sa posla preko računara unosio neke viruse na forum prilikom administratorskog logiranja. S druge strane sreća je što to više nije moguće jer sam dao otkaz

Forum polako vraćam na staro, trebat će mi malo vremena, međutim postoji jedna činjenica koja će vas vjerujem sve razočarati.
Izgleda da su sve fotografije koje su išle na server izgubljene (95% njih je bilo u bazi gljiva), jer se za njih, avatare, smajlije i druge stvarčice koje idu direktno na forum mora raditi ručni backup. Znam da je ovo sada sizifov posao, ali kako budete fotografisali koju gljivu ubacujte je u stare postove u bazu, ali prvo pobrišite stare attachmente (fotografije koje sada ne funkcionišu).
Možda je čak najbolje da mi ako možete pošaljete sve mailom u više navrata ili spržite vaše fotke na cd pa mi pošaljete, a ja ću onda sve ubaciti.
Znam da je ovo veoma destimulirajuće i još se jednom izvinjavam, od sada radim totalni backup svaka tri dana.