Ove godine nam je ušao virus na server gde je postavljena stranica, pa je jedino moguće rešenje bilo sve izbrisati i ponovo postaviti, na nesreću nisu nam sve stvari bile osigurane, pa je nešto i propalo, ali će se već vremenom ponovo popuniti, Nedim je to uzeo na sebe kao svoju krivicu,mada ja to ne vidim tako jer se svakom to može desiti i ja sam imao neke fatalne greške kad sam zauvek izbrisao neke fotografija. Ono što hoću da kažem svi smo ti mi ovde amateri i Gljive su nam hobi, i ljubav pa balansiramo kao oni surferi na moru izmedju talasa, a mi izmedju vremena za gljive i ostale obaveze, koje se svakim danom sve više nagomlavaju. Inačeno što se tiče nekih slika koje se ne vide u izvešatajima sa terena, je stvar u tome da je jedan server na kome smo stavljali slike, u medjuvremenu zatvoren pa su nam te fotografije propale, što se tiče fotografija koje hoćeš ubaciti najbolje ti je preko nekog servera za fotografije pa ubaciš samo kod, gledaj da ti fotografije ne prelaze 640pix. sirinu da ne bi razvlačile forum.
evo ti jedan od njih
http://tinypic.com/Pozdrav Žarko.